marți, 28 octombrie 2008

SUBI X zis shi Andrei Subran











Nu pentru ca e nascut in Sinaia si este singura speranta a snowboardului din aceasta zona ,si nici pentru ca il antrenez de 5 ani scriu despre el.


N-am sa-l laud prea mult,dar Subi este cel mai complex boarder din Romania ( snowboardcross ,freestyle ,freeride si proble alpine) Debutul sau a fost unul care promitea foarte mult castigand la Campionatele Nationale ale Romaniei de Snowboard -Juniori 2 medalii in 2004 (Campion National PGS si Vice campion la Slalom ) si 4 medalii la Campionatele Nationale ale Romaniei de juniori (Campion National Slalom Urias ,Vice Campion -Slalom ,l0cul 3 la Big Air si tot un loc 3 la snowboardcross.
Subi devenise pentru mine cel mai important sportiv al meu ,mai ales dupa ce Shepty (Andrei Mortila ) a renuntat la snowboard. Toata enegia mea am canalizat-o intr-o pregatire complexa si cu un accent mai mult pe feeling decat pe antrenamente propriu zise.
Din pacate Subi este foarte instabil in competitii si nu reuseste sa aiba un parcurs constant. Anii care au urmat n-au fost tocmai buni pentru noi (suspendarea mea ,a lui Adi si Serban , plecarea lui Shepty si lipsa competitiilor ) a rezultat o lipsa de motivatie si de incredere in acest sport.
Dar sa privim partea buna a lucrurilor. El va reveni cu siguranta si sunt sigur de asta.Anul trecut a terminat sezonul in Clasamentul FIS la snowboardcross pe locul 321 mondial fiind cel mai bine clasat roman la aceasta disciplina ( http://www.fis-ski.com/uk/604/607.html?sector=SB&listid=10047&lastname=&gender=M&firstname=&nation=ROU&order=SBX&fiscode=&birthyear=&Search=Search&limit=20
Subi este J. Jay. Anderson al Romaniei

Niciun comentariu: