joi, 1 octombrie 2009

STEP DOWN SINAIA 2009

Stepdown Challenge Sinaia este un eveniment organizat de o mana de entuziasti care au ca numitor comun placerea de a se da, bucuria de a fi in mijlocul naturii si respectul fata de mediul inconjurator.
RaidExtrem este mai mult decat un coreshop rafinat din Bucuresti si un business de familie in care se pune in primul rand suflet. Familia RaidExtrem doreste inainte de orice altceva dezvoltarea scenei, ce nu poate functiona altfel decat printr-un bikepark adevarat care se potriveste manusa zonei montane de pe langa Sinaia si care este asteptat de multa vreme de o intreaga comunitate de rideri. RaidExtrem va sprijini acest deziderat cu toate fortele pe care le are la dispozitie si a inceput din timp munca la acest proiect!
Clubul Surmont este unul dintre pionierii mountainbiking-ului si ai sportului alternativ din Romania, cu un background serios la activ. Cele mai importante campionate nationale de profil, dar si bike festival-uri si alte competitii notorii s-au desfasurat sub aceasta egida, contributia clubului la dezvoltarea sportului cu doua roti in Romania fiind insdiscutabila. Surmont i-a avut si ii are ca membrii pe cativa dintre riderii dominanti ai ultimilor ani din Romania, autoritari peste disciplinele lor. De fapt, traseul actual Stepdown Challenge are ca schelet parcursul competitional pus la cale in 2006 de catre Surmont pentru competitia Gravity Jam, parcurs conceput atunci de Kinda Geza, Tiberiu Macaveiu, Maximilian Munteanu si de cunoscutii snowboarderi Andrei Subran, Toma Mortila si Andrei Mortila.
Asociatia Montana Absolut Outdoor si-a asumat, conform statutului, misiunea de a stimula si promova miscarea in aer liber, spiritul sportiv si protectia mediului inconjurator, facilitand dezvoltarea acestora pe toate caile posibile. Spiritul ecologic si pasiunea pentru natura sunt de-la-sine intelese, iar Stepdown Challenge nu ar exista fara acest sprijin vital.

Mai multe pe www.stepdown.ro

Niciun comentariu: