joi, 12 martie 2009

SNOWBOARD INFERNO S-A AMANAT

Stimati colaboratori,

Xventure Offroad Romania a luat decizia de a amana editia din acest an a competitie de freeride Inferno datorita caderilor mari de zapada inregistrate in ultimele zile in zona Balea Lac - Balea Cascada. In urma consultarilor avute cu reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu si cu reprezentantii Salvamont, am decis ca aceasta competitie nu s-ar fi putut desfasura in conditii de maxima siguranta pentru participanti intrucat riscul de producere a unor avalanse in zona se va mentine si pentru acest week-end.

"Am sperat pana in ultimul moment ca vremea se va imbunatati insa din informatiile primite din partea autoritatilor zona Balea ramane in continuare nesigura. Traseul pe care l-ar fi urmat concurentii traversa portiuni in care pericolul de producere a unor avalanse era foarte mare si nu am vrut sa riscam. Imi pare rau ca trebuie sa amanam competitia insa sper sa o putem reprograma pentru week-end-ul viitor" a declarat Martin Freinademetz organizatorul competitiei.

“Inferno” este o competiţie de snowboard şi schi extrem care se adresează în primul rând tinerilor pentru care practicarea sporturilor clasice de iarnă pe pârtii amenjate nu mai reprezintă demult o provocare. Se desfasoara dupa niste reguli foarte simple: concurenţii iau startul “în bloc” de la Bâlea Lac pe un traseu pe care urmeaza sa intalneasca doar obstacole naturale, primul ajuns jos fiind declarat învingător. Organizat de Xventure Offroad România, Inferno este un eveniment deja consacrat în Austria, adus în România de Martin Freinadametz. 40 de impatimiti ai sporturilor extreme si-au manifestat intentia de a participa la editia din acest an ce urma sa aiba loc sambata, 14 martie.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create si va vom comunica in curand data la care va fi reprogramata competitia.

Multumesc,
Sergiu Olteanu

e-mail: sergiuo@xventure.net
phone: 0040 (0)724 361 373

Niciun comentariu: