duminică, 5 decembrie 2010

A VENIT IARNA LA SINAIA

FELICITARILE NOASTRE CONDUCERII TELEFERICULUI SINAIA ,DOMNULUI GRADINARU CARE A INVESTIT SI A AMENAJAT ACELE PARAZAPEZI - GARDURILE DIN LEMN,IN CIUDA DIFICULTATILOR INTAMPINATE DE PRIMARIA ORASULUI SINAIA CARE DORESTE INLATURAREA ACESTOR PARAZAPEZI DE PE DOMENIUL SCHIABIL.
DUPA CUM VEDETI SINGURUL LOC UNDE SE AFLA ZAPADA ESTE IN ZONA GARDURILOR,STRATUL DE ZAPADA MASOARA PESTE 100 CM PE O LATIME INTRE 14 -18 METRII ,PE TOATA LUNGIMEA GARDURILOR.
COMUNITATEA SNOWBOARDERILOR DIN SINAIA SI ACADEMIA DE SNOWBOARD RIDER TOMA PRIVATE TEAM SOLICITA PRIMARIEI ORASULUI SINAIA SA RENUNTE LA PLANUL DE A INLATURA GARDURILE DE PE PARTIILE VALEA SOARELUI ,SAUA VF CU DOR SI VALEA SOARELUI .
DUPA CUM SE VEDE SI IN PRIMA IMAGINE IN ZONA TELESCAUNULUI NOU NU ESTE SUFICIENTA ZAPADA. NU CREDEM INTR-UN SABOTAJ AL PRIMARIE FATA DE INSTALATIA DIN VALEA DORULUI.

PRINTRE LOCATIILE DE SCHI SI SNOWBOARD CARE SE CONFRUNTA CU VANTURI PUTERNICE ,CARE AU ACESTE GARDURI DE LEMN MENTIONAM GHETARUL HINTERTUX , PARTIILE DE SCHI DE LA JOCURILE OLIMPICE DE LA TORINO 2006

Niciun comentariu: