vineri, 26 noiembrie 2010

CS CARPATI SINAIA -SNOWBOARD RISCA SA RAMANA FARA SPORTIVI




















CLUBUL SPORTIV CARPATI SINAIA SECTIA DE SNOWBOARD , structura sportiva care apartine Primariei Orasului Sinaia a incetat colaborarea cu antrenorul sectiei Toma Mortila.
Cu toate ca Toma Mortila este fondatorul acestei sectii de snowboard ,Primarul Vlad Oprea a avut o intelegere cu secretarul general al FRSB Puiu Gaspar.

Ca urmare a nerespectarii promisiunilor facute de Primarul Vlad Oprea ,promisiuni ca va investii in sectia de snowboarding pentru FOTE 2013 , neachitarea taxelor de concurs la Bansko 2010 si retragerea sprijinului financiar pentru pregatirea specifica pe ghetar a Campionului National de Snowboardcross Andrei Subran ,majoritatea sportivilor se vor transfera inapoi la primul sau club de snowboard CSO Sinaia.

Campionii Nationali de Juniori din 2009 si 2010 - George Schiopu si George Calugareanu au anuntat si ei plecarea de la CS Carpati.
Se pare ca Primaria Orasului Sinaia a incheiat un protocol cu Federatia Romana de Schi si Biatlon si recomandarea FRSB a fost incetarea colaborarii cu antrenorul sectiei de snowboard Toma Mortila.

Un comentariu:

Anonim spunea...

De acord, in Romania, nici un sportiv nu va fii sustinut asa cum trebuie!