luni, 8 martie 2010

INFERNO 2010

Concursul organizat în fiecare an de Xventure Romania este cel mai spectaculos eveniment de acest gen din Romania si reuneste in fiecare an in jur de 50 de schiori si snowboarderi amatori de adrenalina şi zapada perfecta pentru o coborare de vis. Inferno este o alternativa pentru toti schiorii si snowboarderii dezamagiti de lipsa zapezii din acest an si de conditiile precare ale infrastructurii sporturilor de iarna din Romania. Din acest motiv, concursul este organizat in fiecare an pe crestele Fagarasului, care niciodata nu au dus lipsa de zapada perfecta pentru schiat.
Regulile concursului sunt extrem de simple. Toţi riderii inscrisi la start urca la linia de plecare si coboara in cea mai mare viteza. Castigatorul este cel care trece primul linia de finish. Fara constrangeri, fara limite, un concurs simplu dar extraordinar de spectaculos.
Inscrierile pentru Inferno 2009 se fac prin email, la adresa info@xventure.net. Taxa de inscriere este de 50 de lei. In aceasta suma sunt incluse transportul cu telecabina de la Balea Cascada la Balea Lac precum si consumatia la traditionalul gratar ce precede cursa

Un comentariu:

Ovidiu Sopa spunea...

Film HD de la Inferno 2010:

Inferno 2010 HD Video

Si peste 100 de poze gasiti la adresa de mai jos :

Poze Inferno 2010