vineri, 11 decembrie 2009

BOARDER'S LEARN TO RIDE CENTER SINAIA




Kinda Geza , Toma Mortila si Andrei Subran sunt riderii care vor colaboara in programul Burton LTR Sinaia Center


Boarders Learn to Ride Center Sinaia este prima locatie atestata oficial de catre Burton Snowboards in Romania si se afla pe lista selecta a bazelor din programul Learn to Ride desfasurat de Burton Snowboards in Europa.


Conceputa ca o scoala specializata de snowboard, Boarder's LTR Center este in acelasi timp centru de inchiriere de inalta clasa, cat si test-center pentru echipamentele din cele mai noi colectii Burton.Instructorii scolii noastre de snowboard sunt atestati international ISIA si national AMPSR, au mare experienta si sunt recunoscuti in domeniu, avand in spate initierea in ultimii 6 ani a mai bine de 800 de noi practicanti ai snowboarding-ului.


Echipamentul Burton Learn To Ride, pe care il punem la dispozitie, este construit special pentru a facilita primii pasi in snowboarding si se adreseaza atat adultilor cat si copiilor, incepand deja cu varsta de 2 ani.Accesul la serviciile Boarder's LTR Center din Sinaia se face pe baza unei programari prealabile si a rezervarii echipamentului necesar.

Orele de curs teoretic si practic se desfasoara la cabana Boarder's LTR Center din Sinaia si pe partia Valea Dorului, conform modulelor oferite.


Niciun comentariu: