luni, 12 ianuarie 2009

SNOWBOARDCROSS BAD GASTEIN

Dupa 3 zile de snowboardcross in Bad Gastein ,doua Cupe Mondiale si o Cupa a Europei ne gandim la favoritii pentru Campionatele Mondiale.
Campionul Mondial din 2003 si 2007 Xavier Delerue a castigat in prima zi , Seth Wescott (Campionul Olimpic 2008) a castigat la Arosa ,Holand Nate (castigatorul X Games Boardercross 2007 si 2008 ) a fost pe podium la Bad Gastein.
Australianul Hayler Damon a castigat ceea de a doua Cupa Mondiala de la Bad Gastein in varsta de 33 de ani. Pe cine sa pariem la Mondiale ?

Anul acesta este unul pre-olimpic si este anul cel mai greu din istoria snowboardului.Este anul in care se confrunta mai multe generatii ,mai bine zis chair toate generatiile.Este anul in care reinviesc "dinozaurii" Shaun Palmer , Huet ,Bozzeto , si altii. Noua generatie reprezentata de tinere sperante precum Markus Schairer ,Stian Sivertzen sau M. Morrison. Va fi o confruntare interesanta iar oricare ar fi castigatorii ,vor fi decisi doar de sansa. De la locul 1 la locul 20 cu totii sunt potentiali Campioni Mondiali sau Olimpici.

In conditiile actuale nu prea vad care ar fi sansele nostre la Campionatele Mondiale. Mizez doar pe sansa

Niciun comentariu: